Darkwave.ro electro/industrial music magazine | news – reviews – interviews – concerts – festivals – parties

October 31, 2008

First Romanian Darkfest: Prezentare

Filed under: Darkwave.ro I — admin @ 6:55 pm

Comunicat de presă

„First Romanian Darkfest”

Negru în loc de roz bombon şi flăcări în loc de inimioare

Mâine 14 februarie, de la ora 21, în Club „Fabrica”, va avea loc „First Romanian Darkfest”, evenimentul autohton cel mai aşteptat de comunitatea darkwave şi goth.

Este pentru prima dată de când românii au preluat sărbătoarea tradiţională americană de Valentine’s Day, când această zi va putea fi sărbătorită altfel decât până acum. Organizatorii Viva Music şi Kompas Events propun iubitorilor muzicii o alternativă – la propriu şi la figurat – pentru petrecerea acestei zile.

„First Romanian Darkfest” este dedicat celor care s-au săturat de kitch, de valori goale pe interior dar vopsite în culori stridente, celor care nu consideră că o cutie cu inimioare de ciocolată e un cadou potrivit şi celor care nu dau dedicaţii în banda de jos a ecranului TV. Este o premieră care înseamnă mai mult decât un festival clasic, este reversul muzicii servite cu aplomb în cluburile de fiţe, un răspuns logic la o avalanşă de prost gust mai mult decât previzibilă.

De această dată, pe 14 februarie rolul lui Cupidon îl vor juca artişti din Germania. Das Ich, In Strict Confidence şi Diary of Dreams sunt formaţiile reprezentative pentru scena darkwave şi goth care vor oferi celor prezenţi la „Fabrica” un spectacol unic, un cadou pentru toţi îndrăgostiţii care văd lumina dincolo de întuneric şi îşi găsesc liniştea în zgomotul sintetizatoarelor.

1 Comment »

  1. […] of Diary of Dreams in our first Darkwave.ro fest three years ago (photo gallery by Viva Music | event presentation [in Romanian]). It turned out to be an awesome night, with Diary of Dreams offering a well-rounded […]

    Pingback by Diary of Dreams @The Silver Church Arena, Bucharest Feb-29: Viva Music Review « Local Events (Other) « Romanian Scene « Darkwave.ro — March 2, 2012 @ 2:50 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress