Darkwave.ro electro/industrial music magazine | news – reviews – interviews – concerts – festivals – parties

October 13, 2010

Labyrinthic Metal Evening — 3 days to go

DonisArt te saluta din nou!

…si te invita la o alta Seara Speciala, de data aceasta una dedicata Metal-ului Underground de calitate… adica la Labyrinthic Metal Evening, un eveniment in care atat organizatorii cat si trupele au investit imens, daruirea neconditionata fiind aura ce a reusit sa adune usor atat de multe energii! Toti muzicienii vin exclusiv pentru acest eveniment cu dorinta sincera de a le arata fanilor elemente noi, secvente in premiera nu numai pentru Romania, ci si pentru intreaga Europa! Iar selecta locatie The Silver Church este cea mai potrivita alegere, lucru dovedit si la DORDEDUH, AGALLOCH si ALCEST!

Dar sa facem o sinteza, care speram sa nu te oboseasca la fel de mult (poate) ca avalansa de informatii primite in ultima saptamana… permite-ne acum sa-ti enumaram cateva motive clare pentru care spunem noi ca si participarea ta ar fi mai mult decat o alegere isteata…

KISTVAEN lanseaza oficial albumul de debut… si vei vedea cum suna Black Metal-ul depresiv… Pana si Niklas/SHINING a apreciat rezultatul bucurestenilor!

Uite aici si ultima noastra discutie cu ei, chiar asculta integral si o piesa noua.

INDIAN FALL vine de la poalele Tampei in Bucuresti pentru a-si lansa oficial noul EP, care suna incredibil pentru o trupa romaneasca, mai ales ca nota extrema a prins mai mult contur cu o alta voce masculina; uite detalii aici si pune o ureche si pe noua secventa.

VULTURE INDUSTRIES a lansat acum o saptamana cel de-al doilea album iar trupetii sunt primii avantgardisti Metal norvegieni ce pasesc in Romania. Nu ne crezi? Citeste ce ne spune Bjornar plus o piesa audio de pe noul material.

THE VISION BLEAK sunt cei mai adevarati Gothic Horror Metalisti din Europa. Am stat de vorba chiar cu cel ce a infiintat acum multi ani EMPYRIUM si acum reprezinta acest grup german, Markus.

NIGHTINGALE sau mai bine spus Dan Swano, un muzician genial si un sunetist de exceptie, prin mainile caruia s-au format trupe de succes (OPETH, KATATONIA…), vine sa se intalneasca cu fanii, un eveniment rarisim chiar si pentru el. A fost extraordinar de greu sa-l scoatem din barlogul lui numit studio si sa vina la noi, pentru noi, mai ales ca ne va canta in premiera si cateva piese din legendarul EDGE OF SANITY. Convinge-te si tu, ca pe noi ne-au cucerit raspunsurile suedezului.

SHINING vine pregatita pentru un concert deosebit! Cei cinci suedezi sunt hotarati sa faca un show mult mai incisiv dar si mai atractiv decat anul trecut, si sa ne arate daca Suicidal Black Metal-ul are sau nu limite stilistice, repere sau clisee standard, mai ales ca vor canta in premiera atat piese de pe urmatorul album, cat si altele vechi, neascultate in concert. Niklas nuanteaza dar si confuzeaza in discutia avuta… noi am privit-o insa ca pe o provocare si nu ca pe o ieftina catalogare.

Dupa ultimul recital, nu trebuie sa pleci acasa; poti sta pana dimineata de vorba cu fiecare trupa, cu fiecare muzician sau sa-ti povestesti impresiile cu prietenii…iar pe ecranele din club vor fi difuzate inregistrarile video ale concertelor AGALLOCH si ALCEST sustinute in aceasta primavara aici. Va fi si unica data cand publicul va avea acces la aceste filmari!

Sa fie mult? Sau poate prea putin? E libertatea ta sa apreciezi daca merita sa ni te alaturi. Asta e ceea ce iti propunem noi iar trupele sunt nerabdatoare sa-ti prezinte… un format special, unicat, civilizat, frumos, de neuitat: O Seara Labirintica, O Noapte Metal!

Biletul costa 90 lei si se poate procura si la intrarea in locatie, in seara de 16 octombrie, incepand cu ora 19.00.

Te asteptam!

Echipa DonisArt

2 Comments »

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Octavian Logigan, Viviana Ball. Viviana Ball said: Labyrinthic Metal Evening — 3 days to go – https://darkwave.ro/2010/10/13/labyrinthic-metal-evening-3-days-to-go/ […]

    Pingback by Tweets that mention Labyrinthic Metal Evening – 3 days to go « Uncategorized « Darkwave.ro -- Topsy.com — October 13, 2010 @ 5:52 pm

  2. […] 2011: 18 and 19 June, First Bands AnnouncedLa Femme Verte produces some ‘Small Distortions’Labyrinthic Metal Evening — 3 days to go Categories Select Category Music  (84)    Concert […]

    Pingback by Funny weekend stories « Personal « Romania « vivianaball.ro — October 16, 2010 @ 5:48 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress