Darkwave.ro electro/industrial music magazine | news – reviews – interviews – concerts – festivals – parties

March 17, 2010

Elite Dark Metal Evening

Filed under: Local News — admin @ 5:06 pm

Au mai ramas doar cateva zile pana la Elite Dark Metal Evening. Dupa cum se stie, Part I este soldout! Organizatorii Kogaionon & DonisArt insista ca in seara de 20 martie, la Reduta (Brasov), sa fie prezenti doar cei care au biletele fizice sau rezervari & abonamente confirmate de emailul Kogaiononmagazine@gmail.com. Nu se vor accepta alte derogari! Accesul in locatie pt cei cu abonamente: ora 18.00. Pentru cei cu bilet: 18.30. Ora de incepere a concertului va fi 19.00.

Part II va fi sustinuta in Bucuresti, pe data de 21 martie, in selectul club THE SILVER CHURCH, Calea Plevnei nr.61.

Incepand cu ora 18.30, prima trupa romaneasca de Avantgarde Dark Rock, intitulata NIGHTPRAY, va avea lansarea oficiala a noului album, Dreamocracy, material ce va putea fi ASCULTAT in premiera si in intregime inainte de recitalul trupelorALCEST si AGALLOCH. Pentru a fi o lansare profesionista, trupetii vor veni cu standul propriu de accesorii muzicale, CD-uri sau tricouri cu si despre acest interesant proiect muzical demarat in urma cu patru ani ani de Costin Chioreanu, cunoscutul artist ce conduce TWILIGHT MEDIA.

De mentionat ca in NIGHTPRAY activeaza membri din diverse trupe underground, cum ar fi : SATANOCHIO, EXTINCTION ALGORITHM, PARACHUTE PULSE, DISCORDLESS, H8, CAP DE CRANIU… si nu in ultimul rand, bass-istul Clandestine din legendarul grup Black Metal norvegian DODHEIMSGARD! Noul album va avea lansarea digitala pe data de 22 martie, deci cei ce vor fi prezenti in clubul The Silver Church in seara de 21 martie vor putea avea oportunitatea de a asculta si de a-si procura noul NIGHTPRAY in premiera! Pentru cei ce nu stiu, stilul abordat de muzicieni este unul extrem de complex, ce experimenteaza intr-un mod original faze Post Black Metal, Gothic, Rock sau Jazz!

ALCEST va incepe sa cante in jurul orei 19.15 iar AGALLOCH in jurul orei 20.30. Dupa ora 22.00 ambele trupe vor fi la dispozitia fanilor pentru discutii libere, fotografii, autografe. De reamintit ca ALCEST va urca pe scena pentru prima data in istorie, concertul din Bucuresti fiind unul de o importanta cruciala si pentru trupeti!

Este permis orice accesul cu orice tip de aparat foto sau video, dar fara trepied.

Pretul unui bilet este de 45 lei si mai poate fi procurat doar in seara evenimentului, de la intrarea in locatie.

Va asteptam !

Comunicat

Numarul de bilete pentru Elite Dark Metal Evening part I (Brasov), din seara de de 20 martie, a fost epuizat. Deoarece sala de teatru Reduta are un numar fix de scaune, organizatorii au dorit ca evenimentul AGALLOCH din Brasov sa fie perceput ca pe unul rarisim si dedicat doar fanilor trupei americane! Pentru a evita orice forma de disconfort fizic sau psihic, Kogaionon & DonisArt au limitat accesul in locatie doar la numarul de scaune existent.

Accesul in cladirea Reduta va fi permis incepand cu ora 17.30, in holul teatrului fiind prezentata publicului o expozitie de arta fotografica a celei ce se ocupa de intreaga imagistica foto AGALLOCH, artista Veleda Thorsson. Aceasta va fi bucuroasa sa impartaseasca cu cei interesati detalii diverse. Mai multe amanunte despre artist si lucrarile sale aici: http://www.veledathorssonphotography.com/

Toti cei ce au primit confirmare de rezervare pentru abonament de pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com sunt rugati sa fie prezenti la intrare la Reduta incepand cu ora 18.00. Acolo va fi o lista nominala, procurarea abonamentelor urmand a se face doar pe baza de act de identitate.

Accesul in sala pentru toti posesorii de bilet va fi permis incepand cu ora 18.30, concertul propriu-zis urmand sa inceapa in jurul orei 19.00. Deoarece spectacolul va fi unul special dar si conceptual, se doreste ca la ora 19.00 intreaga audienta sa fie in sala.

Este permis accesul la Reduta cu orice tip de aparat foto/video, fara trepied iar acestea vor putea fi folosite in fata scenei doar pe durata primelor doua piese. Multumim anticipat pentru intelegere.

Dupa terminarea concertului, trupetii vor veni la standul de produse pentru discutii libere cu fanii, fotografii, autografe.

Elite Dark Metal part II (Bucuresti) va fi sustinut pe data de 21 martie in cadrul clubului The Silver Church, accesul in locatie fiind permis incepand cu ora 18.30.

Este permis orice tip de aparat foto sau video, dar fara trepied.

ALCEST va incepe sa cante in jurul orei 19.00 iar AGALLOCH in jurul orei 20.30. Dupa ora 22.00 ambele trupe vor fi la dispozitia fanilor pentru discutii libere, fotografii, autografe. De reamintit ca ALCEST va urca pe scena pentru prima data in istorie, concertul din Bucuresti fiind unul de o importanta cruciala si pentru trupeti!

Pretul unui bilet este de 45 lei si poate fi procurat exclusiv de la Titus/www.letsrock.ro/bestial si Alex/www.beautyofpain.ro, dar si in seara locatiei, de la intrare.

Va asteptam!

Echipa Kogaionon & DonisArt

sursa

1 Comment »

  1. i’ll be there! the first one was really awesome!

    Comment by viviana — March 18, 2010 @ 11:25 am

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress