Darkwave.ro electro/industrial music magazine | news – reviews – interviews – concerts – festivals – parties

October 29, 2009

Dark Bombastic Evening

Filed under: Local News — admin @ 2:44 pm

sursa: kogaionon

KOGAIONON & DONISART va anunta ca, in acest an, Craciunul vine mai devreme!

O noua Seara Speciala, de data aceasta una inedita, ce va oferi celui interesat posibilitatea sa petreaca o noapte intreaga alaturi de trupele preferate:

SPIRITUAL FRONT, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, ROME, CASCADEUR, TRIARII, :OF THE WAND & THE MOON: si TriORE!


 

Primele patru trupe au cantat pentru prima data in Romania anul trecut, dar in evenimente distincte:

http://www.kogaionon.com/video/kogaionon_donisart_events_rome-spiritual_front.html

http://www.kogaionon.com/video/kogaionon_donisart_events_ordo-rosarius-equilibrio.html

Atat muzicienii cat si publicul participant au fost incantati de experientele din Brasov, solicitarile fanilor fiind ca Simone/SF sa cante impreuna cu Tomas/ORE piesele lor remarcabile de pe albumul “Satyriasis”. Iata ca acest lucru va deveni posibil in seara de 12 decembrie 2009!

SPIRITUAL FRONT ne va prezenta acum si noua compozitie, care este cea mai Rock & Suicide Pop dintre toate, intitulata “Rotten Roma Casino”! Simone isi doreste chiar ca lansarea acestui album sa fie facuta cu aceasta ocazie! www.myspace.com/spiritualfront

Tomas va imparti de data aceasta microfonul cu Rose Marie si ne vor canta in formula completa ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO piese atat de pe albumele existente cat si de pe noul material, “Songs For Hate And Devotion”, care va aparea in 2010. www.myspace.com/ordorosariusequilibrio

Colaborarea lui Tomas cu mastermind-ul TRIARII, Christian, a dus la realizarea superbei piese “Roses 4 Rome”, aparuta pe cel de-al doilea album al berlinezului. Intre timp a aparut si mica bijuterie “Muse In Arms”, primita excelent atat de presa cat si de public.

Cei trei germani vin sa ne prezinte un Martial Industrial bombastic, respectat si admirat de adevaratii fani Ambient. www.myspace.com/triariiheadquarters

Iar ca surpriza sa fie totala, Christian si Tomas au infiintat un nou proiect muzical, intitulat TriORE, ce mixeaza Apocalyptic-ul Pop din ORE cu Martial Ambient-ul din TRIARII.

Danezul Kim Larsen este recunoscut din lunga lui activitate cu trupa :OF THE WAND & THE MOON: dar si din proiectul THE LOVELESS… iar prietenia lui cu Simone si Tomas este cunoscuta in intreaga scena NeoFolk, concretizata mai nou si in piese comune, in premiera pe scena acum. Chiar in aceasta perioada Kim si-a lansat la renumitul label german TESCO un nou album :OTW&TM:, intitulat “Solanaceana”. La Bucuresti ne va prezenta in varianta solo acustica cele mai reprezentative compozitii Experimental Folk ale lui. www.myspace.com/ofthewandandthemoon

Jerome & Patrick revin in Romania pentru ca au sa ne prezinte o noua imagine ROME, dar si datorita faptului ca s-au simtit foarte bine anul trecut in orasul de la Poalele Tampei. Cel mai important aspect este insa faptul ca, in aceasta vara, vor lansa un nou album, “Flowers From Exile”, un album Dark Pop NeoFolk exceptional, cu radacini vizibile in vechiul LEONARD COHEN, TOM WAITS sau JOHNNY CASH. Ca o avanpremiera, trupetii au lansat acum un MCD in editie limitata, cu o piesa noua ambientala remarcabila, alaturi de alte 3 pline de ritm si melodie. www.myspace.com/romecmi

Membrul trupei ORE in varianta scenica, Axel, ne va prezenta in aceasta iarna noi piese CASCADEUR, in aceeasi maniera Apocalyptic NeoFolk originala.

Kogaionon & DonisArt au hotarat sa organizeze pentru prima data o Seara Speciala in Bucuresti iar Dark Bombastic Evening se doreste a fi cel mai complex eveniment dintre toate cele 6 sustinute pana acum dar si cel mai important din intreaga Europa de Est, din aceasta bransa!

 

HALA DE MUZICA este o locatie moderna, eleganta, cu o acustica remarcabila, care ofera posibilitatea publicului sa petreaca comfortabil si decent o noapte intreaga impreuna cu trupetii dar si cu prietenii.

Va fi o seara aparte, cu artisti din Suedia, Luxemburg, Germania, Italia, Danemarca, cu circa 7 ore de muzica, cu proiectii specifice, cu standuri de accesorii muzicale, cu fani Goth, Dark, Ambient, Metal, NeoFolk, Ambient, Ethereal, Industrial, Pop, Rock din mai multe tari… si, nu in ultimul rand, cu ATMOSFERA DIN PLIN!

Se pot face si rezervari pentru bilete pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com pana la data de 15 septembrie, cei ce vor primi confirmare pe email de la Kogaionon putand chiar beneficia de anumite premii, inclusiv facilitatea de a avea acces in backstage pentru a sta de vorba cu trupetii. Lista de rezervari va fi limitata iar cel confirmat va achita contravaloarea biletului in seara concertului, la intrare fiind afisata o “Lista de rezervari”.

Va asteptam!

Eveniment: Dark Bombastic Evening

Organizatori: Kogaionon si DonisArt, www.kogaionon.com, www.donisart.ro

Locatie: Hala de Muzica, Str. Mihai Bravu 475, Bucuresti, www.halademuzica.ro

Orele: 19.00

Bilete: Magazinele Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial), www.beautyofpain.ro

Pret bilet: 85 lei

Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress