Castiga bilete la Future Sounds Festival/2012-Winter Edition! [Concurs finalizat]

February 17, 2012 in Local News

Future Sounds Festival este organizat de FRONT, cu sprijinul SafeHouse (Popa Nan 82bis) si Hello Hotels. In editia de iarna 2012 – 24-februarie 10pm, SLOW MAGIC (US, dreamwave), SELEBRITIES (US, new wave), YOON (RO, electronica), SUNRAYS (RO, shoegaze/drone/doom pop) sunt artistii selectati de FRONT pentru a crea o atmosfera propice fanilor noilor descoperiri din scena electro si indie.

Mai multe detalii si RSVP pe Facebook.

Biletele in valoare de 20 lei, se vor putea achizitiona la intrare, in seara evenimentului. Un numar limitat de bilete (50) in valoare de 15 lei vor putea fi achizitionate in regim early-bird de la The Plot, Blanari 14, oferta valabila intre 15-22 februarie.

Castiga 2 (doua) invitatii duble la Future Sounds Festival/2012-Winter Edition

 

Castiga 2 (doua) invitatii duble la Future Sounds Festival/2012-Winter Edition oferite de FRONT. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti la videoclipul de mai jos si odata ce ai identificat formatia si melodia (indiciu: este vorba de una din formatiile care te va incanta in cadrul festivalului) sa completezi cu datele personale si raspunsul corect formularul de sub video inainte de 20-feb orele 20:00. Iar noi vom extrage prin intermediul random.org cei doi castigatori. Succes!

Prenume si nume (obligatoriu):

Emailul tau (obligatoriu):

Numele formatiei din videoclip:

Numele melodiei:

Update 20-feb, orele 20:30. La concurs s-au inscris 19 persoane – toate raspunzand corect provocarii. Raspunsul corect este: formatie – Selebrities, melodie – Night Heat. Cu ajutorul random.org am ales castigatorii care au dat in ordine cronologica raspunsurile corecte cu numerele 6 si 8. Acestia sunt Mihaela Draghici si Mara Nistor – carora FRONT le ofera cate o invitatie dubla la Future Sounds Festival/2012-Winter Edition. Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor! Mihaela si Mara, va scriem curand cum intrati in posesia invitatiilor.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: