Darkwave.ro electro/industrial music magazine | news – reviews – interviews – concerts – festivals – parties

March 17, 2011

Concert aniversar no.3 in Club Control pe 29-martie

Partenerii nostri de la no.3 implinesc 3 ani de activitate, ocazie cu care au pus la cale un eveniment special alaturi de Bring the Noise si Club Control: Concert aniversar no.3 pe 29-martie. Felicitari, no.3 pentru frumoasa voastra activitate si multumiri pentru sustinere!

Marti, 29 martie, No.3 si Bring The Noise te invita in clubul Control din capitala (Strada Academiei, nr. 19), pentru a asista la un eveniment prin care se aniverseaza 3 ani de existenta a bastionului de rezistenta underground autohtona: www.no3.ro.

Vor canta:

Alternativ Quartet (Cluj Napoca, alternative/progressive);

Astero (Bucuresti, alternative);

Flesh Rodeo (Bucuresti, alternative metal).

Evenimentul incepe la ora 20:00 iar intrarea costa 10 lei. Va rugam sa va prezentati din timp deoarece se va incepe la ora stabilita.

Vazuti rar in Bucuresti, cei de la Alternativ Quartet au vizitat ultima data capitala pe data de 12 noiembrie 2010, cand au sustinut un show senzational in deschiderea celor de la Luna Amara, in fata unui Fire arhi-plin. “Linistea Astupa Goluri” este probabil cel mai bun album al anului 2010, fapt confirmat si de rezultatele sondajului realizat de No.3, unde Alternativ Quartet conduc detasat.

Cu o incantatoare prezenta feminina la voce si un background solid de alternative modern, cei de la Astero au amintiri placute legate de clubul Control. Aici si-au lansat albumul de debut, “Voi, Noi Si Maimutele“, in cadrul unui eveniment organizat pe data de 23 noiembrie 2010 si sustinut in compania unui public neasteptat de entuziast.

Flesh Rodeo isi vor face debutul live cu ocazia concertului din Control. Trupa abordeaza un alternative metal acid, cu numeroase inflexiuni, de la NU-metal si thrash pana la sound-uri experimentale, si va fi cu siguranta agreata de fanii Tool, Korn sau Primus. Cei patru instrumentisti, alaturi de un alt solist, au sustinut anul trecut concertul-tribut Nirvana din Suburbia. Din componenta Flesh Rodeo face parte si Alex Zamfir, coordonatorul site-ului www.no3.ro.

(sursa)

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress