Darkwave.ro electro/industrial music magazine | news – reviews – interviews – concerts – festivals – parties

January 18, 2011

Tanz die Revolution pe 22 ianuarie in club Underworld

Tanz Die Revolution va invita la primul party din anul 2011, pe data de 22 Ianuarie in club Underworld (Str. Coltei, nr.48).  Intrarea este libera!

 

Tanz Die Revolution este un party cu specific electro-industrial, care cuprinde genuri de la synthpop la ritmuri foarte dansabile cum ar fi ebm/aggrotech, totul presarat cu celebrele hituri goth si cu agresive riff-uri de chitare.

 

Avand in vedere ca am trecut intr-un nou an, va vom prezenta si oferi multe noutati in aceasta editie. Astfel, editia din ianuarie va aduce ca Warm-up, pe DJ Tadasus ce va pregati atmosfera timp de o ora jumate pentru o seara de neuitat pe ritmuri de industrial rock, alternativ si electronic.

 

Cei ca va vor face sa nu stati nici o clipa pe loc vor fi DJane Malice, si noul nostru resident DJ, DJ Xenomorph, care ne promite noi ritmuri de electro-industrial special pentru public.

 

Premiile, oferite cu sprijinul VIVA MUSIC nu sunt nelipsite si vor fi date participantilor la tombola, la ora 2:00 AM. Ele constau in: 1 invitatie la concertul Combichrist + Mortiis ce va avea loc pe 1 Martie in The Silver Church (eveniment organizat de Viva Music), 2 CD-uri: Rabia Sorda si Nine Inch Nails, 2 tricouri special realizate pentru voi, 1 pereche de lentile de contact rosii. Stickerele cu formatii vor fi nelipsite si la aceasta editie, si desigur, sunt pe gratis!

Come and join us to the new sounds of the underground!

 

1 Comment »

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Violent BP. Violent BP said: RT @viva_music: Singura petrecere de industrial din Bucuresti! Tanz die Revolution pe 22 ianuarie in club Underworld http://bit.ly/eEo3yM […]

    Pingback by Tweets that mention Tanz die Revolution pe 22 ianuarie in club Underworld « Viva Music Events « Darkwave.ro -- Topsy.com — January 18, 2011 @ 5:31 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress