First Romanian Darkfest pe internet si in presa

February 13, 2009 in Darkwave.ro I

Parteneriatele media sunt sufletul unui eveniment: deoarece asa numerosi fani pot afla de evenimente pe care le asteapta de o viata, dar care, altfel, ar trece neobservate in avalansa de evenimente care au loc in Romania. De aceea tinem sa le multumim tuturor celor care ne-au devenit parteneri media, sau au preluat informatiile referitoare la festivalul First Romanian Darkfest si la trupele participante.

Poate ati vazut spoturile de prezentare si concursurile organizate de Music Channel. Sau ati ascultat interviurile radiofonice de la Radio Romania si Radio Guerrilla. Le multumim si revistelor My Band, Time Out Bucuresti, Tabu, The Diplomat si Sapte Seri care au acoperit evenimentul si care ne-au facut mandri de calitatea jurnalismului din Romania!

Cand ne-a venit ideea acestui festival, un Google search pe pagini in limba romana care contin numele trupelor din festival ajungea la 1500, dovada ca fanii nu uitau sa ii mentioneze pe site-uri si forumuri. Acum avem peste 600.000 rezultate, datorita frumoaselor contributii de pe site-urile Music Channel, maze.ro, metropotam, lux-noctis, afterparty.ro, dark&gothic: stiri, informatii, noutati, bestial records, showbiz.ro, kogaionon, apropo.ro, letsrock.ro, feed me culture, sensotv.ro, bucuresteni.ro, port.ro, cartea de nisip, best music, muzicabuna.ro, timpul tau, justlive.ro, newstoday.ro, calendarevenimente.ro, capucalendar.ro, rockul.info, muzica.ro, iconcert.ro si titillate.com.

Nici site-urile straine de gen nu au uitat sa mentioneze evenimentul nostru, dovada sunt:  yesternight.pl, darkplanet.pl, netgoth.org.uk si darkindependent.net. In acelasi timp, forumurile s-au animat in toate fazele de organizare a evenimentului, si speram sa avem feedback masiv (si pozitiv) si dupa ziua de maine : last.fm, metalfan, metalhead, metalsupport, Depeche Mode Romania si rupere.md.

Nu in ultimul rand le multumim bloggerilor care au scris despre evenimentul nostru : no.3, pink no think, suferinzi emo, kaleid, Andrei Dicu si Chateau Noir.

Va asteptam pe toti maine!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: